VRIENDEN WORDEN?

WE KUNNEN NIET WACHTEN OM JE TE ONTMOETEN IN LEUSDEN

Wij zijn het team Event-Vrienden

Jeroen van Rooijen

Jeroen van Rooijen

Ik ben geboren in de Jaren 80 in IJsselstein, woon al bijna 10 jaar in Leusden. Ben in corona tijd klein getrouwd met Francine (dat grote feest komt zeker nog) en woon samen met onze kids Faye en Kyan in het gezellige Leusden op een steenworp afstand van ons gave bedrijfspand.

Het lijkt alweer even geleden, maar In 2010 ging ik in vrije korte tijd van hobby DJ naar echt kunnen rondkomen van het DJ werk. Ik draaide veel voor een vaste grote opdrachtgever welke me het land instuurde voor vele uiteenlopende allround DJ opdrachten. In een half jaar tijd was ik fulltime DJ, WOW!


Snel daarna was mijn eigen DJ naam geboren en als ‘De vriendelijke DJ’ reisde ik met mijn aanhangertje achter de auto het hele land door. Ik richtte mij vooral op besloten feesten, want dat zijn echt de leukste feesten om te draaien. Van bruiloften tot bedrijfsfeesten en verjaardagen. Geef mij maar een leuke groep mensen en een dansvloer en ik zorg dat die volstaat tot het einde van het feest (of nog later!).


Mijn aanvragen groeide net zo snel als ik kan mixen en na een paar jaar heb ik een ‘S’ achter de bedrijfsnaam gezet. ‘De vriendelijke DJ’s’. Een flinke stap! Want hoe ga je kwaliteit waarborgen met een groter team van DJ’s? Ik heb 1 regel, en die houden we nog dagelijks in stand. Ik werk alleen met een select team van DJ’s samen die ik ook blindelings op mijn eigen bruiloft zou boeken.

Daarnaast heb ik niet de ambitie om heel groot te worden, maar wel om de hoogste kwaliteit te waarborgen met licht geluid, maar vooral die DJ’s. Inmiddels zijn we met een klein hecht team die die zelfde kwaliteit nastreven, dit reflecteert zich in te gekke reviews na afloop!


We doen het hier graag net even anders en leuker. In de loop der jaren hebben we vele diensten toegevoegd, denk aan verhuur van lichtletters, maar ook het verzorgen en verhuren van meerdere photobooth’s, een digitale (karaoke) Jukebox. Ons corona concept ‘ Feestje-cadeau’ en hebben we een te gek concept voor bedrijfsfeesten.

We zitten echt nooit stil hier!

Het werd tijd voor een overkoepelende naam om al die diensten onder te brengen. Dat is in 2022 omgedoopt tot ‘Event-vrienden’. Nog even vriendelijk als in 2010, maar nu zoveel breder met leuke en unieke diensten.

Een echt meerjaren plan voor de toekomst heb ik nooit. Go with the flow! Maar geniet nog iedere dag van het draaien, het is zoveel meer dan plaatjes draaien. Memories 4 life!

Hoop je snel te zien ergens op een dansvloer!

Silas Vinken

Silas Vinken

Hilversum is mijn thuisbasis, en als de jongste in ons team ben ik overal bij betrokken, behalve bij het draaien - al wie weet, misschien staat dat nog op de agenda!

Mijn avontuur begon toen ik via vrienden in aanraking kwam met Jeroen en zijn team. Het klikte meteen en ik begon met het bezorgen van lichtletters.

Sinds 2022 ben ik officieel onderdeel van het team en cross ik wekelijks het hele land door met allerlei Photobooths, lichtletters en DJ-shows. Het zijn soms flinke dagen en nachten, maar bij mijn aankomst is iedereen altijd opgetogen, want ik breng alleen maar plezier en kom op de meest fantastische plekken terecht.

Koffie laat ik links liggen, maar een fris colaatje (of liever nog een Red Bull) wordt altijd gewaardeerd.

Hoewel ik graag nog wat langer zou blijven hangen op een feestje moet ik toch echt op tijd vertrekken want ik kom graag op tijd!

Remco Rensing


Remco Rensing


Geboren in de vroege jaren 80 en al lange tijd woonachtig in IJsselstein, ben ik een trotse ouder van twee kinderen, Dewi en Milan.


Mijn verhaal begon tijdens mijn tijd als vakkenvuller bij C1000, waar ik Jeroen ontmoette. Onze band met andere teamleden uit die tijd is door de jaren heen sterk gebleven, wat geweldig is!

Ik raakte al snel betrokken bij Jeroen's optredens in het hele land. Terwijl zijn DJ-shows groeiden, was ik regelmatig betrokken bij de opbouw en afbraak van de sets voor andere artiesten. Met de groei van de evenementen groeide ook mijn rol daarin.

Nog steeds kun je me tegenkomen tijdens het opzetten of afbreken van een DJ-show of jukebox. Maar ik sta ook klaar om je te helpen bij het ontwerpen van je fotobooth en om al je vragen te beantwoorden. Als je langskomt voor een kennismaking in onze studio in Leusden, is de kans groot dat ik je verwelkom en je meeneem in alle mogelijkheden.

Laten we samen iets unieks creëren!

Charelle Tol

Charelle Tol

Samen met DJ Marten deel ik een huis in Bodegraven. Marten en Jeroen zijn al zo lang ik me kan herinneren nauw verbonden op het gebied van DJ'en. 

Ze delen echt dezelfde passie en versterken elkaar daarin, wat fantastisch is om te zien.

Toen Jeroen en zijn team een paar jaar geleden wat extra hulp konden gebruiken, had ik geen moment twijfel om bij te springen en bij te dragen aan die geweldige ervaring van 10+.

Elke week sta ik klaar om jouw e-mails te beantwoorden, offertes op te stellen en facturen te versturen.

Bovendien doe ik mijn best om ervoor te zorgen dat onze processen en e-mails zo informatief en efficiënt mogelijk zijn.

Ik kijk ernaar uit om jouw e-mails te ontvangen en te beantwoorden!

www.event-vrienden.nl